accionsjornada

La UGT-FICA de Catalunya organitza una jornada de formació per combatre les violències masclistes en l’àmbit de la feina

La UGT-FICA de Catalunya organitza el proper dimecres, 13 de novembre, una jornada formativa dins del pacte d’estat ‘Eradiquem les violències masclistes a la feina. Tolerància zero. Ni a la feina ni enlloc’, assolit per la Secretaria d’Igualtat i Formació i l’Institut Català de les Dones. L’objectiu d’aquest projecte és la prevenció, el suport i la lluita contra la violència masclista i assetjament sexual i per raó de gènere en els centres de treball i, per extensió, a la societat en general.

La jornada, dirigida a delegades i delegats, tindrà lloc de 10 a 13 hores a la seu de la UGT de Catalunya (Rambla del Raval, 29, 2a planta). L’objectiu és abordar la violència masclista amb la normativa i les eines existents.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *