accionsjornada

La UGT Comarques Gironines organitza una jornada de formació per combatre les violències masclistes en l’àmbit de la feina a Figueres

La UGT de les Comarques Gironines organitza el proper 17 de febrer una jornada formativa dins del pacte d’estat ‘Eradiquem les violències masclistes a la feina. Tolerància zero. Ni a la feina ni enlloc’, assolit per la Secretaria d’Igualtat i Formació i l’Institut Català de les Dones. L’objectiu d’aquest projecte és la prevenció, el suport i la lluita contra la violència masclista i assetjament sexual i per raó de gènere en els centres de treball i, per extensió, a la societat en general.

La jornada formativa tindrà lloc a les 10:30 h a la seu de la UGT a Figueres. L’objectiu és abordar la violència masclista amb la normativa i les eines existents.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *