accionsjornada

La UGT L’Hospitalet organitza una jornada de formació per combatre les violències masclistes en l’àmbit de la feina

Campanya Tolerància Zero

La UGT L’Hospitalet organitza el proper dilluns, 11 de novembre, una jornada formativa dins del pacte d’estat ‘Eradiquem les violències masclistes a la feina. Tolerància zero. Ni a la feina ni enlloc’, assolit per la Secretaria d’Igualtat i Formació i l’Institut Català de les Dones. L’objectiu d’aquest projecte és la prevenció, el suport i la lluita contra la violència masclista i assetjament sexual i per raó de gènere en els centres de treball i, per extensió, a la societat en general.

La jornada, dirigida a delegades i delegats, tindrà lloc a les 10 hores a la seu de la UGT L’Hospitalet (Rambla de la Marina, 429). L’objectiu és abordar la violència masclista amb la normativa i les eines existents.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *